Kvalitetsarbete

Om oss


Allt i hemmet utför hemtjänstuppdrag i Gävle och vår uppdragsgivare är Gävle kommun.
Det innebär att de insatser du får av oss kommer som uppdrag från Gävle kommun.
Du som medborgare har rätt att välja vilken hemtjänst du önskar ( LOV) och det ingår i uppdraget från Gävle kommun att vi efterlever de krav som finns på oss som uppdragsgivare för att du som kund ska få de insatser som du är beviljad.
​​​​​​​
Varje år genomgår vi en kvalitetsberättelse till vår uppdragsgivare där dom kontrollerar att allt i företaget stämmer överens med de krav som ställs- vilket gör det tryggt för dig som kund -
 
Det kostar inget extra när man väljer en privatiserad hemtjänstutförare, kostnaden är densamma som om du skulle haft dina insatser av kommunen och det är även kommunen som fakturerar dig varje månad, allt för att göra det enkelt för dig som kund.
 
Vill du ha hjälp att kontakta din biståndshandläggare för att ansöka om hemtjänst och välja oss som leverantör? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare. 

Psykosocial ohälsa

Hemtjänst med bred inriktning gör dig tryggare att släppa in oss i ditt liv och in i det tryggaste du har - ditt hem.

Som medmänniska och som företagare vet jag hur viktigt det är med integritet och jag har också full förståelse för att det kan kännas obekvämt att  låta någon annan få en nyckel till ditt hem, att visa respekt och att lyssna är vårat viktigaste uppdrag
​​​​​​​Rose-Marie Furuström, Gruppledare
Vi på Allt i hemmet vill ge dig hjälp i din vardag och stötta upp dig där du inte har kraft eller ork.
Därför har vi inriktat oss på psykisk ohälsa, just för att alla människor oavsett ålder eller svårigheter kan behöva oss i sin vardag.

Vi erbjuder därför hemtjänst utformade efter olika förutsättningar där psykisk ohälsa är något vi kan bra, att strukturera sin vardag när man inte mår bra kan vara en svårighet större än hur kan man förklara den, där kommer vi in i bilden och hjälper dig just med det, att hitta målsättningar - stora som små -  eller att ha stöd vid läkarbesök eller inköp som kan vara oroliga moment att klara själv.

Att finnas där för dig som kund och ge dig en trygg vardag är vårat syfte.
Vi har erfaren personal som hjälper dig att hitta din väg att gå för att din vardag ska fungera väl.
​​​​​​​
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare

Vård & service på ditt hemspråk


Vi på Allt i hemmet arbetar med att ge våra kunder service på hemspråk.
Att få stöttning i sin vardag med medarbetare  som kan ditt hemspråk är en del av vår värdegrund och vi har idag medarbetare som pratar Svenska, Thai, arabiska, Portugisiska, Engelska, Finska, Persiska, Turkiska, Dari, Vietnamesiska, spanska och albaniska.
 
Vi är mycket stolta över att ha en verksamhet med 10 olika nationaliteter för det gör att vi kan lära av varandra och ge dig som kund trygg vård på ditt hemspråk.
Alla våra medarbetare är även insatta i din kulturella bakgrund och visar dig respekt i ditt hem baserat på din kulturella bakgrund.
Vi på allt i hemmet värnar om allas lika värde och det är självklart nått vi jobbar med både gentemot kund och medarbetare.