Hemtjänst

Ledord för våra tjänster är:

  • Trygghet och kontinuitet
  • Gott bemötande, respekt och integritet
  • Aktivt och meningsfullt liv.
Vi vill finnas nära de kunder vi arbetar med, därför har vi inga under-leverantörer i vår verksamhet. 

Vi vill att du som kund ska känna dig väl bemött av vår personal och vi har stor respekt för din integritet. 

Du som kund ska känna att du har inflytande och har rätt att påverka din vardag. 
 
Vi lägger stor vikt vid att du som individ känner dig delaktig och har inflytande i planeringen av den tjänst och omsorg vi erbjuder dig som kund. 
vi jobbar med att informera om allas lika värde. 
Det gäller både våra medarbetare och dig som kund, 
Människor oavsett ålder, kön eller nationalitet har ett lika värde och alla medmänniskor har rätt till sin integritet 
Vi arbetar för att skapa ett varmt och tryggt hem

Med visionen att erbjuda högsta livskvalitet

Vi vill förmedla professionell service på ett personligt sätt. För att göra det lyssnar vi på våra kunder och skräddarsyr insatserna efter behoven.
Vår verksamhet kännetecknas av öppenhet och värme där både  kunder och anhöriga är väl bemötta och trygga.
 Allt i hemmet AB bedrivs av kompetenta medarbetare med målsättning att skapa omsorg och trygghet för människan. 
Allt i hemmet i Gästrikland AB har avtal med Gävle Kommun och följer därmed socialtjänstlagens kvalitetskrav gällande privat hemtjänst. 

Varmt välkommen att kontakta oss så får du veta mer om hur vi jobbar 

Hur går det till?


Vi vet att det kan kännas omtumlande och en aning nervöst att välja hemtjänst- därför vill vi hjälpa dig att väja lite lättare, nedan kan du läsa om hur det går till att välja Allt i hemmet i Gästrikland AB som leverantör av dina tjänster.
När du har valt oss som leverantör av våra tjänster så kommer din biståndshandläggare att kontakta oss för att berätta om vad du behöver hjälp med
Därefter så kontaktar vi dig för att starta upp tjänsterna och då alltid med ett första besök som görs av gruppledare alt, din samordnare.
Vi kommer då att berätta för dig hur vi jobbar och vilka våra medarbetare är, du får en pärm av oss med all praktisk information du behöver för att du ska vara trygg i att du har fått all information.
Självklart lyssnar vi in hur dina önskemål av tjänsterna ska vara utformade, tex dagar för insatser och tider du vill ha vår hjälp, för alla är vi olika, en del morgonpigga så man vill ha sitt morgonkaffe tidigt, en del kvällströtta så man vill ha sin kvällssmörgås sent. Och det är just det som är viktigt för oss, att hjälpa dig på dina villkor och efter dina önskemål.
 
Du kommer därefter få en kontaktperson tilldelad dig, och det är en trygghet för dig, att du alltid har någon att vända dig till, som finns där för dig med både små och stora funderingar.
 
Och om du behöver göra förändringar i dina insatser så är vi dig alltid behjälpliga att kontakta din biståndshandläggare för att förenkla din vardag.
 
Självklart ska du alltid ringa till oss på kontoret om du undrar över något eller vill ha hjälp att göra förändringar just för dagen  – vi finns alltid endast ett samtal bort  -
 
Varmt välkommen till oss på Allt i hemmet- hemtjänst på dina villkor

Extratjänster Hemtjänst

Ledsagning

Inköp

Storstäd

Fönsterputs

Strykning

samt ned / upphängning av gardiner 

Tvätt / mangling